Onze kamers

Onze ruime kamers beschikken over een unieke eigen sfeer. Oude delen van de oorspronkelijke stal en nieuwe houtelementen zijn op een geheel eigen wijze gecombineerd. Onderstaande foto’s geven een sfeerimpressie.

De “Waterkamer” geeft u de energie van het nabij gelegen Tjeukemeer. Droom weg op het blauwe water en hoor de wind door de rietkragen ruizen. Onze kamers ademen een warme sfeer dankzij de houten blokhut elementen. Zomers is het er aangenaam koel, in de winter behaaglijk warm dankzij de ligging in de schuur.

In de “Boskamer” ervaart u de rust van de bossen. Denk bij de groene kleuren aan fluitende vogels in de voorjaarszon. Onze kamers hebben een ruim tweepersoonsbed en een eigen zithoek. Houdt u van lezen, dan is er vast iets te vinden in onze bibliotheek. Alle kamers beschikken over gratis wifi.

Elke kamer heeft een eigen douche en toilet met vaste wastafel. Na een heerlijke fietstocht in de omgeving kunt u op ons buitenterras uitrusten. Wij hebben een overdekte fietsenstalling en oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het dorp en zwemstrandje bevinden zich op loopafstand.

In het dorp kunt u terecht voor een borreltje en een avondhapje. Toch liever op ons prachtige terrein blijven? Dan kunt u vuurtje stoken, pingpongen of genieten van een wijntje of sapje in de tuin onder een mooie sterrenhemel.

Bekijk de Arrangementen